English (United Kingdom)
  • kampanytervezes 2

  • Az OUTDOOR + a Mediafield professzionális köztéri tervezési mechanizmusa, amely a területi és célcsoport alapú tervezéssel és minőségi felületválogatással biztosítja kampányaink eredményességét.

Miért az Outdoor+?


Közterületi médiavásárlásra szakosodtunk, országos, regionális és lokális kampányok lebonyolításában állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Mert szakmai tudásunk, sok éves tapasztalatunk és kiváló ártárgyalási készségünk mind-mind ügyfeleink érdekeit szolgálják.
Mert nem rendelkezünk saját eszközállománnyal, nem értékesítjük kizárólagosan egyik médiatulajdonos cég felületeit sem, ezáltal független szereplőként, objektív tervezési szempontok alapján válogatjuk a felületeket.
Mert fontos számunkra, hogy megértsük az Ön szervezetének céljait és ez alapján olyan közterületi médiatervet tudjunk javasolni, ami igazodik az elvárásokhoz és a költségvetéshez. Optimalizált kampányainknak köszönhetően ügyfeleink a legjobb értéket kapják a pénzükért cserébe!
Mert segítséget nyújtunk a kampánykreatívok elkészítéséhez is: ingyenes, kutatásokkal alátámasztott produkciós segédanyagunk segítséget nyújt abban, hogy a kampány üzenete jól olvasható és hatásos legyen.
Mert a plakátok gyártása is szolgáltatási palettánk részét képezi, így a nyomdai munkákat az elvárható legjobb minőségben és versenyképes áron látjuk el. A határidők betartására kiemelt figyelmet fordítunk a produkcióknál, a szállításnál és a kihelyezésnél is.
Mert a kihelyezést minden esetben figyelemmel kísérjük, amelyről igazoló fotódokumentációt küldünk. A kampány végét követően igény szerint gondoskodunk a kiértékeléséről és az utólagos hatásvizsgálatról is.

Miért lesz hatékonyabb egy általunk optimalizált óriásplakát kampány?

Egy példán keresztül bemutatjuk, hogy mi a különbség óriásplakát és óriásplakát között és miért számít annyira, hogy megfelelő szakmai tudás mellett tervezzük a közterületi kampányokat.


Tekintse meg a citylight felületekről készült összehasonlításunkat is!

Kérdése van?

Hívjon minket vagy írjon nekünk,
készséggel állunk az Ön rendelkezésére!
Elérhetőségeink >>