English (United Kingdom)
  • kampanytervezes 4

  • Full service szolgáltatásunk a kampánytanácsadástól az utólagos hatásvizsgálatig minden részletre kiterjed.

Lépésről lépésre

Full service szolgáltatásunk a kampánytanácsadástól az utólagos hatásvizsgálatig minden részletre kiterjed.

Outdoor+ kampánymenedzsment lépései:

Segítünk ügyfeleinknek az egyedi kampánystratégia kidolgozásában, a felénk támasztott igények és célok alapján javaslatokat teszünk a kampány megvalósítására vonatkozóan.
A teljes piaci kínálatból, a médiatulajdonos cégektől független tervezési szempontok alapján és megfelelő szakmaisággal válogatjuk ki az adott kampányhoz legjobb minőségű felületeket. További információk: OUTDOOR+
Fényképes felületlistával és lefedettségi térképpel egybekötött ajánlatot küldünk minden ügyfelünknek, melyhez ügyfélkapunk segítségével bármikor online hozzáférhetnek.
Közreműködünk a kreatív folyamatban. Tanácsokkal, egyedi megoldásokkal segítjük a kreatívok munkáját, igény szerint pedig házon belül készítjük el a kampánykreatívot.
A nyomdai kivitelezési munkákat az elvárható legmagasabb színvonalon és minőségben szolgáljuk ki.
A határidőket mindig szem előtt tartva menedzseljük a folyamatokat és tartjuk a kapcsolatot a különböző plakátcégekkel, nyomdákkal, szállítókkal, raktárakkal, kreatívokkal és mindenekelőtt Önnel.
Minden ügyfelünk saját kapcsolattartóval rendelkezik, aki minden felmerülő kérdés esetén akár személyesen is rendelkezésre áll.
Fényképes dokumentációt küldünk a kihelyezésekről, igény szerint gondoskodunk az utólagos hatásvizsgálatról és a kampány kiértékeléséről.

Kérdése van?

Hívjon minket vagy írjon nekünk,
készséggel állunk az Ön rendelkezésére!
Elérhetőségeink >>