English (United Kingdom)
  • kampanytervezes

  • Önnek nincs más dolga, mint hátradőlnie: Full-service kampányszolgálatás

Kampánytervezés & menedzsment

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, melynek keretében a megadott költségvetésből a piacon elérhető leghatékonyabb kampány összeállítását biztosítjuk.

Gyermek kategóriák

Országos lefedettség

Országos lefedettség

Országos közterületi portfoliónk segítségével bármilyen kampánycélt meg tudunk valósítani.

Outdoor lefedettség számokban:

Óriásplakát, citylight, járműreklám, nagyméretű felületek, metró reklám és mobil eszközök lefedettsége
Tovább »
Terület és célcsoport alapú tervezés

Terület és célcsoport alapú tervezés

Segítünk Önnek elérni a megfelelő embereket, a megfelelő helyen és a megfelelő időben.

Közterületi portfoliónkban megtalálhatóak az óriásplakátok, citylightok, a különböző járműfelületek, nagyméretű felületek, metró reklámok, mobil eszközök és még sok más köztéri reklámfelület. A Mediafield Outdoor a felsorolt eszközök optimális összetételét biztosítja szinte bármilyen célzási kritérium esetén.

 

emberek
 

Ha demográfiai vagy társadalmi szempontok alapján szeretné fogyasztóit elérni, mi targetált eszközöket biztosítunk ahhoz, hogy a kulcsfontosságú pontokon érje el a célcsoportját.

 
 
 
 
 
 
helyszinek
 

OUTDOOR+ tervező mechanizmusunk segítségével az embereket hatékonyan érhetjük el otthonuk, munkahelyük környezetében vagy főbb közlekedési útvonalaik mentén.

 
 
 
 
 
 
unnepek
 

Vannak időszakok, amikor megnő a kereslet egy termék iránt az év többi hónapjához képest. Ezekben az időszakokban is a legjobb minőségű felületeket biztosítjuk, hogy ügyfelünk kampánya a maximális megtérülést eredményezze.

 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább »
Lépésről lépésre

Lépésről lépésre

Full service szolgáltatásunk a kampánytanácsadástól az utólagos hatásvizsgálatig minden részletre kiterjed.

Outdoor+ kampánymenedzsment lépései:

Segítünk ügyfeleinknek az egyedi kampánystratégia kidolgozásában, a felénk támasztott igények és célok alapján javaslatokat teszünk a kampány megvalósítására vonatkozóan.
A teljes piaci kínálatból, a médiatulajdonos cégektől független tervezési szempontok alapján és megfelelő szakmaisággal válogatjuk ki az adott kampányhoz legjobb minőségű felületeket. További információk: OUTDOOR+
Fényképes felületlistával és lefedettségi térképpel egybekötött ajánlatot küldünk minden ügyfelünknek, melyhez ügyfélkapunk segítségével bármikor online hozzáférhetnek.
Közreműködünk a kreatív folyamatban. Tanácsokkal, egyedi megoldásokkal segítjük a kreatívok munkáját, igény szerint pedig házon belül készítjük el a kampánykreatívot.
A nyomdai kivitelezési munkákat az elvárható legmagasabb színvonalon és minőségben szolgáljuk ki.
A határidőket mindig szem előtt tartva menedzseljük a folyamatokat és tartjuk a kapcsolatot a különböző plakátcégekkel, nyomdákkal, szállítókkal, raktárakkal, kreatívokkal és mindenekelőtt Önnel.
Minden ügyfelünk saját kapcsolattartóval rendelkezik, aki minden felmerülő kérdés esetén akár személyesen is rendelkezésre áll.
Fényképes dokumentációt küldünk a kihelyezésekről, igény szerint gondoskodunk az utólagos hatásvizsgálatról és a kampány kiértékeléséről.
Tovább »

Kérdése van?

Hívjon minket vagy írjon nekünk,
készséggel állunk az Ön rendelkezésére!
Elérhetőségeink >>